RapidOffice

Waarom werk uitbesteden?

Vergroot uw distributie

Door onze samenwerking met verschillende serviceproviders neemt uw ditributienetwerk direct in kracht toe. Lanceert u een nieuw product of wijzigt u de acceptatievoorwaarden? Door directe communicatie met de samenwerkende partijen is uw ‘time tot market’ snel en adequaat.

Controle over uw kosten

Drukke perioden? Rustige perioden? U betaalt een vast bedrag per dossier zodat u niet met (vaste) kosten zit op het moment dat het even wat minder druk is.
Daarbij komt dat wij een scherp dossiertarief hanteren wat past bij deze tijd en wat ons betreft ook nog bespreekbaar is naar de toekomst toe als de dossiertijd wordt verkort door verdere ontwikkeling van automatiseringsprocessen.

Onmiddellijk gebruik

Wij hebben ervaring met vrijwel alle hypotheeksystemen en kunnen ook voor u op korte termijn productief zijn. Onze ervaren acceptanten weten precies welke eisen aanbieders stellen aan de dossiers en realiseren daardoor een hoog percentage ‘first time right’.

RapidOffice biedt

Kwaliteit

RapidOffice staat in voor de kwaliteit van haar werkzaamheden voor serviceproviders én geldverstrekkers.

Snelheid

We gaan direct aan de slag. We leveren kwaliteit in een hoog tempo.

Scherp Tarief

Als serviceprovider betaalt u niets. Geldvertrekkers betalen, door onze efficiënte werkwijze, een verassend scherpe dossiervergoeding.

Distributie

Wij distribueren middels de aangesloten serviceproviders voor ruim 400 hypotheekadviseurs.